Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

10. 10. 2018. 13:27 >> 13:06

NTO SAOPŠTIO

Novinare iz Poljske upoznaju s ljepotama CG

Nacionalna turistička organizacija organizovala je studijsku posjetu našoj zemlji za novinare iz Poljske, kako bi promovisala Crnu Goru na tržištu te države.

"Novinari su obišli vinski podrum Šipčanik kompanije Plantaže 13.jul, Stari Bar i staru maslinu. Oni su posjetili i Stari grad Ulcinj kao i hotel `Holiday Village Montengro` koji posluje u okviru međunarodne hotelske grupacije `Karisma hotels & resorts`. Poljski novinari obići će i Budvu, Kotor, Cetinje i NP Lovćen", istakli su iz NTO.

Kako su objasnili, goste iz Poljske će upoznati i sa ponudom sjevera,  brojnim mogućnostima za aktivan odmor u prirodi.

"Na Žabljaku će posjetiti NP Durmitor i Crno jezero, a upoznaće se i sa novinama u ponudi sjevernog dijela, zip-lajn preko pivskog jezera i panoramska ruta Durmitorski prsten. Zadnjeg dana boravka posjetiće seosko domaćinstvo Rabrenović i Danilovgrad, gdje će se sastati sa predstavnicima lokalne turističke organizacije", kazali su iz NTO.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније