Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 10. 2018. 12:10   >>  11:55

HUSOVIĆ PORUČIO

TIKA unaprijedila odnose CG i Turske

Dobra saradnja Crne Gore i turske Agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) doprinijela je izuzetno dobrim odnosima dvije zemlje, kazao je potpredsjednik Vlade Crne Gore Rafet Husović.

Husović se sastao sa novoimenovanim koordinatorom TIKA-e Enverom Resulogularijem.

"Dobra saradnja sa TIKA-om svih ovih godina je veoma doprinjela izuzetno dobrim odnosima Crne Gore i Turske. Vaše prisustvo u projektima u više oblasti, posebno u prosvjeti i zdrastvu, kao i u svim sredinama u Crnoj Gori dopinijelo je razbijanju određenih stereotipa koji su postojali na ovom području", kazao je Husović.

Husović je, kako je saopšteno, pozvao Resulogularija da agenicija kojom koordinira, u okvirima mogućnosti, posebnu pažnju usmjeri ka sjeveru naše države i istakao spremnost Vlade da u narednom periodu učestvuje u tim projektima.

Resulogulari se zahvalio na toploj dobrodošlici i iskazao spremnost da se postojeća dobra saradnja nastavi.

Resulogulari je upoznao Husovića sa sprovedenim, tekućim aktivnostima i planovima za narednu godinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније