Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 08. 2013. 08:21 >> 08:45

PORTO MONTENEGRO

Grade "Kseniju", kupci sa Dalekog istoka

Cijene stanova u poslovno-rezidencijalnoj zgradi “Ksenija” u Porto Montenegru su između 350.000 do čak 2,2 miliona eura, a u menadžmentu luksuznog kompleksa saopštili su da su zadovoljni interesovanjem budućih vlasnika.

Kompanija „Adriatic Marinas“ podnijela je Ministarstvu održivog razvoja i turizma zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju šestog stambeno-komercijalnog objekta „Ksenija“, čija bi gradnja trebalo da počne tokom jeseni u blizini gradske Pine. Planirano je da gradnja "Ksenije" traje do ljeta 2015. Gradiće je austrijski „Štrabag“.

Blic Crna Gora piše da je značajan broj zainteresovanih za kupovinu stanova sa Dalekog istoka, te da je već je rezervisano deset stanova.

Nova zgrada će imati 48 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, privatni bazen i teretanu za vlasnike stanova, kao i centralno dvorište sa kafeima i trgovinama.

„S obzirom na to da je zgrada tek ponuđena tržištu, izuzetno smo zadovoljni interesovanjem za rezidencijalne objekte. Već je deset stanova rezervisano. Interesantno je da veliko interesovanje za 'Kseniju' vlada na tržištu Tajvana i Kine“, rekao je Blicu Crna Gora PR Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније