Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

13. 10. 2018. 12:01   >>  11:43

"POKAŽI DA TI JE STALO"

Zajedno protiv najvećeg neprijatelja žene

Tradicionalna šetnja građana, posvećena borbi protiv raka dojke, biće održana u Podgorici u okviru kampanje "Pokaži da ti je stalo".


Organizatori žele da skrenu pažnju javnosti na značaj prevencije i ranog otkrivanja karcinoma dojke.

Prvi put u Crnoj Gori organizuju i trku muškaraca "U njenim cipelama".

Jedan od organizatora šetnje, Filip Filipović, kazao je da žele da pokažu da im je stalo i da se zajednički bore protiv jednog najvećih neprijatelja svih žena - karcinoma dojke.

"Jedan dio programa su Trka u štiklama. Želimo da pokažemo važnost muškaraca u toj priči, jer mi treba da podržimo dame, da im zakažemo preglede, odvedemo ih na preglede", kazao je Filipović za RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније