Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

14. 10. 2018. 14:34 >> 14:13

AKCIJA NVO U TIVTU

Dnevna soba i biblioteka na otvorenom

Nevladine organizacije "Teserakt" iz Tivta i NVO "Naša akcija" iz Kotora izgradili su i postavili malu dnevnu sobu na otvorenom u Tivtu, nakon što su prošlog vikenda napravili i biblioteku na otvorenom.

Dnevna soba na otvorenom, kao i mala biblioteka koja je postavljena prethodnog vikenda dio su projekta "Otvorena knjiga" koji finansira Opština Tivat.

Kako su istakli iz kotorske nevladine organizacije "Naša akcija", instalacije su napravljene od reciklažnog materijala.

"Ovo je deseta mala biblioteka i druga dnevna soba postavljena u Crnoj Gori" naglašavaju iz kotorske NVO.

U okviru realizacije projekta "Otvorena knjiga" planirane su i psihološke radionice za mlade koje će biti održane u dnevnoj sobi na novouređenoj javnoj površini narednih nedelja.

Teme radionica su zapošljavanje mladih i pomoć u pronalaženju idealnog posla prema karakteristikama ličnosti, volonterizam i aktivizam, kao i odgovorno roditeljstvo za one koji planiraju porodicu ili im je potrebna podrška na ovom polju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније