Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

14. 02. 2013. 12:10 >> 12:08
1

„DELTA CITY“

U subotu „Sunčane igrarije“

U podgoričkom šoping molu Delta City u subotu, 16. februara, biće održana dječija manifestacija Sunčane Igrarije. Ovaj događaj je zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca, koja se već godinama održava u podgoričkom šoping molu Delta City, u organizaciji marketing agencije Incognito.

U okviru manifestacije biće održano i zimsko izdanje Sunčane Pufies Puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju.

„Osim Sunčane Pufies Puzijade, u toku koje će se takmičiti čak 72 bebe, u 12 takmičarskih grupa, pripremili smo i razna sportska takmičenja za djecu jaslenog i vrtićkog uzrasta, a i školarci će moći da se zabave u posebno za njih osmišljenim disciplinama i kvizu znanja“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreative i komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Ona je dodala da će u prostoru biti i kreativni kutak u kojem će mališani moći da se oprobaju u raznim kreativnim igrama.

„Cilj nam je da djeci pokažemo da ima zabavnijih stvari od sjedjenja ispred računara i vjerujemo da ćemo uspjeti da ih okupimo u velikom broju i da ćemo svi zajedno uživati u bogatom programu“ – kazala je Knežević.

„U popodnevnom dijelu programa, u toku interaktivnog kviza Sunčane Sveznalice, pokušaćemo zajedno da oborimo i neke rekorde, ali nećemo ovom prilikom otkriti sve detalje, već pozivamo naše drugare da dođu i saznaju o čemu se radi“, dodala je Knežević.

 

Program manifestacije Sunčane igrarije:

10:00 – 14:00 Kreativni kutak "Kids’ Time"

10:30 – 11:30 Sunčana Pufies Puzijada - prvi dio

12:00 – 15:00 Sportske Igrarije

17:00 – 21:00 Kreativni kutak "Zemlja Mašte"

17:30 – 18:30 Sunčana Pufies Puzijada – drugi dio

19:00 – 20:30 Sunčane Sveznalice – interaktivno zabavni program

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније