Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

17. 10. 2018. 07:35   >>  07:13

MEDICINSKI FAKULTET

U trci za dekana Radunović i Gledović-Musić

Uprava Medicinskog fakulteta u Podgorici saopštila je da su se na konkurs za izbor novog dekana ove obrazovne institucije prijavila dva kandidata, Ljiljana Gledović-Musić i Miodrag Radunović.

 

Kako su naveli, konkurs je završen, a procedura na Medicinskom fakultetu u skladu sa normativnim aktima biće završićena do kraja mjeseca, pišu Dnevne novine.

“Nakon toga u skladu sa statutom procedura se nastavlja pred Upravnim odborom UCG-a”, saopštili su DN iz Uprave Medicinskog fakulteta.

Goranu Nikoliću je funkcija dekana Medicinskog fakulteta prestala 21. septembra, zbog ispunjenja uslova za prestanak radnog odnosa na Univerzitetu Crne Gore (UCG) po sili zakona. Upravni odbor Univerziteta j e zatim, na predlog Nikolića, na mjesto vd. dekana imenovao Miodraga Radunovića, redovnog profesora UCG i bivšeg ministra zdravlja.

Na sjednici održanoj 17. i 18. septembra donijeta je i odluka o raspisivanju konkursa za izbor novog dekana za mandatni period 2018-2021 godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније