Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

17. 10. 2018. 18:05   >>  17:47

NAKON KRITIKA

Premijer pozdravio rezultat u Kolašinu i Mojkovcu

Završen je glavni dio radova na ski centru Kolašin 1600, uključujući i skoro kilometar puta do skijališta, kazao je premijer Duško Marković, nakon obilaska gradilišta. Istakao je da su promjene na terenu vidljive, te da zato danas ne kritikuje, već pozdravlja napore i postignuti rezultat.

Premijer je ocijenio da se radovi odvijaju pojačanom dinamikom, što je u više navrata izričito zahtijevao od Direkcije za javne radove i izvođača, i pozdravio uložene napore i vidljive rezultate.

Uvjerivši se da je završena glavnina radova na ski centru „Kolašin 1600“, uključujući i skoro kilometar puta do skijališta, predsjednik Marković je poručio: „Zato danas ne kritikujem, već pozdravljam napore i postignuti rezultat“, rekao je premijer.

Izražavajući zadovoljstvo rezultatima radova na lokalitetu Žarski, Premijer je naglasio da će do kraja godine raspisati tender za žičaru.

„Do kraja godine raspisaćemo tendere za žičaru, objekat na skijalištu i transfer stanicu u mojkovačkoj dijelu Bjelasice, a to je oko 13 miliona eura investicije“, i dodao da postoje realni izgledi da će se ovaj ski centar otvoriti u roku koji je planiran kroz programske aktivnosti ove Vlade.

Podsjetimo Marković je sredinom juna nenajavljeno obišao gradilište skijališta "Kolašin 1600" . Tom prilikom oštro je upozorio izvođače radova da moraju preduzeti dodatne aktivnosti kako bi nadoknadili zaostatke i realizovali taj važan razvojni projekat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније