Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

18. 10. 2018. 17:32 >> 17:16

VLADA ODLUČILA

Osnivaju Srednju mješovitu školu u Golubovcima

Vlada je danas donijela Odluku o osnivanju Javne ustanove Srednja mješovita škola u Golubovcima, čime su stvoreni uslovi da nastava u njoj počne od naredne školske godine.

Kako je saopšteno nakon sjednice, u raspravi je istaknuto da će se zaokruživanjem nivoa obrazovanja na području Golubovaca, od predškolskog do srednjeg, stvoriti realni uslovi za brži, potpuniji i kvalitetniji razvoj te Gradske opštine, kako na kulturnom, tako i na ekonomskom planu.

Navodi se da će se realizacijom obrazovnog programa u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju ispuniti zahtjevi i potrebe privrede i tržišta rada za odgovarajućim kadrom, kao i zahtjevi roditelja i učenika, posebno onih koji bi bili trajno vezani za ovo područje.

To će, kako je ocijenjeno, imati brojne benefite za sveukupan razvoj tog kraja i njegovu budućnost.

„Donošenjem ove Odluke stvaraju uslovi da se nastava u Školi organizuje školske 2019/2020. godine“, saopšteno je iz Vlade.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније