Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B. [ Mina ]

22. 10. 2018. 07:28   >>  10:46 9

IZGRADNJA VRTIĆA

Predali peticiju Raičeviću i Orlandiću

Građani i učenici, koji protestuju zbog izgradnje vrtića u dvorištu Gimnazije u Baru, danas su predsjednicima Opštine i Skupštine predali peticiju, sa više od 2,7 hiljade potpisa, kojom se traži nova javna rasprava o lokaciji za izgradnju vrtića.

Oni su predali i zahtjev za prijem kod čelnih ljudi barske Opštine Dušana Raičevića i Mića Orlandića.

"Iako je već uveliko premašen cenzus predviđen statutom opštine Bar, postoji veliko interesovanje građana da podrže inicjativu, tako da nastavljamo sa prikupljanjem potpisa", saopštili su organizatori agenciji MINA.

Oni su kazali da se u peticiji, u formi građanske inicijative, naveli razlog zbog kojih vrtić ne bi trebalo da bude izgrađen u dvorištu Gimnazije.

U dvorištu barske Gimnazije "Niko Rolović" i jutros se ponovo okupili građani i učenici protestvujući zbog izgradnje vrtića na tom mjestu.

Oni su dežurali cijelu noć u dvorištu Gimnazije, a već nekoliko dana se okupljaju u znak protesta zbog izgradnje vrtića za koji je kamen temeljac postavljen 15. oktobra.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније