Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 10. 2018. 13:23   >>  13:01

OŠ "RADOJICA PEROVIĆ"

Prvacima oslikali zidove

Prelazak iz vrtića u školu nije lak. Da bi tu promjenu lakše prevazišli prvaci OS "Radojica Perović", potrudile su se njihove učiteljice i vaspitačice. Oslikale su hodnike gdje se nalaze učionice đaka prvaka.

Pipi duga čarapa, Pinokio, Snežana i sedam patuljaka, samo su neki od likova iz bajki koji odnedavno krase zidove ove škole.

Devet učiteljica i vaspitačica, vrijedno su danima radile. Iako je fizički bilo ipak zahtjevno, kažu da se trud isplatio jer je cilj na kraju ispunjen. Prvaci su zadovoljni.

Neće stati sa oslikavanjem škole, već će se potruditi da i na starije razrede prenesu ovu ideju.

Marijana Bukilić, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније