Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

23. 10. 2018. 16:44 >> 16:21
1

BEZ OBAVEZE VRAĆANJA

Cetinje dodjeljuje 10 stipendija studentima

Prijestonica Cetinje raspisala je konkurs za dodjelu 10 stipendija studentima, saopštili su.

Kandidati za stipendije moraju imati crnogorsko držaljanstvo, prebivalište na teritoriji Cetinja, pri čemu su tekući semestar upisali ove studijske godine i nijesu gubili nijednu godinu tokom studija. Pravo na stipendiju imaju nezaposleni i studenti do 26 godina starosti.

„Stipendija se dodjeljuje za jednu studijsku godinu i isplaćivaće se mjesečno, za deset mjeseci studijske godine, bez obaveze vraćanja”, navedeno je u saopštenju Komisije za dodjelu stipendija Prijestonice Cetinje.

Prijave se mogu podnijeti na šalterima Građanskog biroa Prijestonice Cetinje, gdje se može pruzeti i obrazac prijave na konkurs.

Takođe, prijave se mogu podnijeti putem pošte na adresu Prijestonica Cetinje - Sekretarijat za kulturu, sport i mlade, Bajova br. 2, sa naznakom za Komisiju za dodjelu stipendija Prijestonice Cetinje.

Uslove konkursa i prijavni formular možete pronaći ovdje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније