Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R. [ PR Centar ]

23. 10. 2018. 17:41 >> 17:19

"DIGITALNI KIOSK"

Novom aplikacijom dopunite račun i platite parking

Mobilna aplikacija "Digitalni kiosk" omogućiće jednostavno plaćanje usluga kao što su dopuna pripejd računa, plaćanje parkinga po zonama i plaćanje kotizacija za kurseve u organizaciji 2BI, bilo kojom platnom karticom, bez obzira koja je banka izdala, saopšteno je na pres konferenciji povodom predstavljanja aplikacije, koju su organizovali kompanija 2BI u saradnji sa Parking servisom Podgorica i Crnogorskom komercijalnom bankom (CKB).

Rukovodilac sektora prodaje u 2BI, Branislav Bogetić, rekao je da je ta kompanija, u saradnji sa Parking servisom Podgorica i CKB-om, razvila prvu "wallet" (novčanik) aplikaciju u Crnoj Gori.

„Plaćanje usluga nikad nije bilo lakše. Korisnik može započeti korišćenje aplikacije u samo par minuta preuzimanjem na svoj pametni telefon i registracijom, a aplikacija će ga voditi kroz sve potrebne korake prijave“, rekao je Bogetić u PR Centru.

Aplikacija, kako je pojasnio, ne podrazumjeva dodatne troškove prilikom plaćanja usluga i proizvoda.

„Sada na klik možete dopuniti prepaid račun sa vaše bankovne kartice, platiti vaše parking mjesto, jednostavno se prijaviti na vaše omiljene kurseve“, naveo je Bogetić.

On je kazao da je korišćenjem aplikacije Digitalni Kiosk moguće dopuniti pripejd račun kod mobilnih operatora Crnogorski Telekom i m:Tel.

„Spisak servisa putem kojih će se plaćati preko digitalnog kioska raste, pa je uskoro najavljena i mogućnost plaćanja usluga taksija, kao i plaćanje parkinga putem bankovne kartice u svim gradovima u Crnoj Gori koji imaju Parking servise“, naveo je Bogetić.

Rukovodilac IT sektora Parking Servisa Podgorica, Miloš Mugoša, kazao je da je aplikacija Digitalni kiosk besplatna za preuzimanje kako za Android tako i za IOS uređaje i nekon registracije korisnika, kako je naveo, jednostavna za korišćenje.

„Sam korisnički interfejs za plaćanje parkinga je prilagodljiv i omogućava čuvanje podataka o registarskih oznakama i takođe sadrži izvještaje i pregled troškova putem aplikacije“, pojasnio je Mugoša.

Prema njegovim riječima, interfejs je podijenljen u tri zone za plaćanje, a postoji i alaram za upozerenje prije isteka vremena parkiranja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније