Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 10. 2018. 13:18   >>  12:56

DRUŽILI SE SA NOVINARIMA

RTCG ugostila djecu iz vrtića Zvjezdice

Radio Televizija Crne Gore (RTCG) imala je danas zadovoljstvo da ugosti djecu iz vrtića Zvjezdice.

Mališani su prvo obišli prostorije Televizije Crne Gore, redakciju za dječji program, razgovarali s Vasom s Marsa, pomogli mu da popravi svoju svemirsku kapsulu, pjevali, igrali, upoznali se sa nekim prepoznatljivim televizijskim i radijskim novinarima u desku TVCG.

Posjetili su i desk informativnog programa, gdje su im urednici i voditelji odgovarali na pitanja.

Nakon toga, obišli su prostorije Radija Crne Gore, gdje ih je pozdravio direktor Radija Radojica Bulatović i uručio im prigodne poklone.

Po njihovim reakcijama reklo bi se da će nam ponovo dolaziti. Nadamo se da će neki od njih i sami vremenom postati prepoznatljiva lica Radija ili Televizije Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније