Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R. [ Mina ]

28. 10. 2018. 18:23 >> 18:01

NA PODGORIČKOM MARATONU

Koprivica najbolji crnogorski takmičar

Službenik Uprave policije Dragoljub Koprivica najuspješniji je crnogorski takmičar na današnjem 25. Internacionalnom Podgoričkom maratonu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Koprivica je postao seniorski prvak Crne Gore sa rezultatom dva sata 44 minuta i 33 sekunde.

„On je u maratonu u muškoj konkurenciji zauzeo deseto mjesto, dok su prvnih sedam zauzeli takmičari iz Afrike“, kaže se u saopštenju. 

Navodi se da je Koprivica apsolutni prvak Balkana za veterane za ovu godinu na pet hiljada metara i polumaratonu i reprezentativac Crne Gore u više disciplina.

Osim Koprivice, na maratonu su učestvovali i drugi službenici Uprave policije. 

"Službenik Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić, Veselin Petrušić, zauzeo je 27. mjesto u maratonu, a dobio je i nagradu za učešće na dvadeset uzastopnih podgoričkih maratona", rekli su iz policije.



Kako je saopšteno, službenici Specijalne antiterorističke jedinice Miloš Rakonjac, Darko Šekularac i Rade Rakočević istrčali su polumararaton i postigli zapažene rezultate.

Na maratonu su održane trke zadovoljstva na pet i osam kilometara i polumaraton i maraton na 21 i 42 kilometra. 

Učestvovalo je vise od 1,1 hiljada takmičara iz 41 države, a start i cilj maratona bio je na Trgu nezavisnosti u centru Podgorice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније