Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 10. 2018. 21:23 >> 21:09
1

"SVETI PETAR CETINJSKI"

Lučindanska skupština biće održana

Predsjednik Nadzornog odbora Fondacije "Sveti Petar Cetinjski" Dragan Čarapić i Operativni direktor Milorad Mijo Aleksić saopštili su da će se Lučindanska skupština Fondacije ove godine ipak održati, iako je predsjednik Upravnog odbora Živko Andrijašević, kako navode, saopštio da neće.

"Obavještavamo osnivače, donatore, počasne i sve članove i prijatelje Fondacije "Sveti Petar Cetinjski" - da će se tradicionalna Lučindanska skupština Fondacije i ove godine i pored vanredne situacije ipak održati, jer je Fondacija institucija iznad ličnih interesa, a pogotovo iznad interesa profesora Andrijaševića", navodi se u saopštenju.

Na zahtjev utemeljitelja i Nadzornog odbora Fondacije "Sveti Petar Cetinjski", kako kažu, Lučindanska skupština će se održati 31. oktobra 2018. u 19 sati, u podgoričkom hotelu Ramada.

"Mi ne znamo kome je stalo da se ugasi Fondacija "Sveti Petar Cetinjski" koja je ostvarila toliko važnih poslova iz oblasti prosvjete, kulture, izdavaštva, filmovane istorije  o četvrtoj crnogorskoj dinastiji Petrović Njegoš i dr, ali ako to ne znamo sada, znaćemo za koji dan i to neće biti na ponos nikome, a kamoli zvaničnicima i kreativcima Države Crne Gore", saopštili su Čarapić i Aleksić.
    

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније