Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B. [ Antena M ]

06. 11. 2018. 13:45 >> 13:31
52

VUKOVIĆ PORUČIO

"Nećemo slaviti tragični trenutak naše istorije"

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković poručio je da Glavni grad neće učestvovati u obilježavaju 100 godina od Podgoričke Skupštine.

''Mi možemo da se ponosimo činjenicom da je crnogorska vojska bila na pravoj strani istorije. Što se Glavnog grada tiče mi nećemo učestvovati u perverzijama koje gledamo na teritoriji Crne Gore u kojima se slavi tragični trenutak naše istorije'', kazao je Vuković.

Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković je na pitanje novinara da li će Crna Gora obilježiti 100 godina od završetka Prvog svjetskog rata je kazao da je Crna Gora bila na strani pobjednika i Prvog i Drugog svjetskog rata.

"Mi smo 5. oktobra proslavili Dan vojske koji je bio priređen na Cetinju u prilog velike pobjede u Prvom svjetskom ratu. Tako da nema neke specijalne proslave već je to sve sažeto u tom Danu vojske", kazao je Bošković.

Пратите нас на

Коментари52

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније