Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

09. 11. 2018. 07:34 >> 07:10

MEDICINSKI FAKULTET

Radunović stupio na dužnost dekana

Novi dekan Medincinskog fakulteta od utorka je zvanično dr Miodrag Radunović, budući da je Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UCG) dao saglasnost na predlog Vijeća ovog fakulteta, na sjednici održanoj 5. novembra.

 

Radunović je redovni profesor i dosadašnji vršilac dužnosti dekana Medicinskog fakulteta, a do 2014. godine je bio i ministar zdravlja, prenose Dnevne novine.

Radunović je na mjestu dekana naslijedio Gorana Nikolića kome je funkcija prestala 21. septembra, zbog ispunjenja uslova za prestanak radnog odnosa na Univerzitetu Crne Gore po sili zakona.

Upravni odbor Univerziteta je zatim, na predlog Nikolića, na mjesto v.d. dekana imenovao Radunovića, a na sjednici održanoj 17. i 18. septembra donijeta je i odluka o raspisivanju konkursa za izbor novog dekana za mandatni period 2018-2021, godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније