Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

09. 11. 2018. 10:40   >>  10:22

AERODROM TIVAT

Uskoro terminal za odlazeće putnike

Gradnja novog, privremenog terminala za odlazeće putnike na aerodromu Tivat, privodi se kraju.

Kako su iz kompanije Aerodromi Crne Gore saopštili terminal će uskoro biti otvoren.

Podsjetimo, gradnja privremenog objekta površine 1.300 m2 koji će omogućiti veći komfor putnicima, bržu i kvalitetniju uslugu kao i bolje uslove rada za radnike Aerodroma Crne Gore, počela je polovinom avgusta.

Terminal za odlazeće putnike će imati šest check-in šaltera za registraciju putnika i predaju prtljaga, kao i prostorije za predstavnike aviokompanija, službene prostorije za predstavnike policije i carine.

Prostor za sortiranje prtljaga je povezan sa holom za registraciju i šalterima za registraciju putnika i prtljaga preko sistema pokretnih traka koji služe za transport prtljaga. Hol za odlazak putnika je povezan sa holom za registraciju putnika i prtljaga preko zone sa rendgenima za kontrolu putnika i ručnog prtljaga i zone sa šalterima za pasošku kontroli.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније