Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina business; M.M ]

09. 11. 2018. 15:41   >>  15:18

EPCG

Nova lokacija regionalnog i lokalnog snabdijevanja u Nikšiću

Elektroprivreda (EPCG) je, u cilju pružanja što kvalitetnije usluge potrošačima, otvorila novi prostor regionalnog centra za Nikšić, Žabljak i Pljevlja, u koji se smjestilo i lokalno Snabdijevanje Nikšić.

Iz EPCG je saopšteno da će potrošači od ponedeljka sve usluge moći da dobiju u novom prostoru na adresi Bulevar 13. jul.

„Dosadašnji naplatno informativni punkt lokalnog Snabdijevanja u ulici Ljube Nenadovića od ponedeljka će biti zatvoren“, rekli su iz EPCG.

U jedinici lokalnog Snabdijevanja potrošači mogu da plate račune za utrošenu električnu energiju bez provizije, potpišu sporazum o dinamici izmirenja duga, podnesu prigovor, promjene ime kupca i dobiju sve informacije o servisima EPCG.

Rukovodilac regionalnog centra Nikšić, Nataša Terić, saopštila je da će preseljenje u novi prostor značiti unaprijeđenje odnosa sa potrošačima.

„Dosadašnji prostor postao je mali da odgovori našim potrebama i zahtjevima potrošača. Cilj nam je da potrošačima ponudimo najbrži i najjednostavniji način rješavanja njihovih potreba povezanih sa snabdijevanjem električnom energijom", rekla je Terić.

EPCG u Opštini Nikšić ima 32,97 hiljada potrošača, od čega oko 30 hiljada domaćinstava i 2,98 hiljada potrošača iz kategorije ostala potrošnja.

Iz EPCG su podsjetili da je nedavno otvoren i novi informativno naplatni punkt u tržnom centru Mall of Montenegro u Podgorici, a renovirano je i naplatno mjesto u tržnom centru Delta City.

EPCG naplatno informativne punktove ima u svim crngorskim opštiinama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније