Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: M.M ]

10. 11. 2018. 13:44   >>  13:28 1

RAIČEVIĆ PORUČIO

Poštovati glas većine u raspravi o vrtiću

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, rekao je da očekuje da će zainteresovane strane na sjednici barske Skupštine, na kojoj će biti raspravljano o lokaciji za izgradnju vrtića, voditi konstruktivan dijalog i poštovati glas većine, kao osnovnog demokratskog principa.

Sjednica barske Skupštine, na kojoj će biti razmatrana građanska inicijativa, koju je podnijelo preko 2,7 hiljada građana protiv izgradnje vrtića u dvorištu Gimnazije "Niko Rolović", zakazana je za ponedjeljak.

Raičević je rekao agenciji MINA da su, kao odgovorni ljudi, otvorili vrata predstavnicima građana potpisnicima peticije.

"Oni su na sastanku u Opštini Bar iznijeli svoje zahtjeve i tom prilikom smo došli do zajedničkog stava da se privremeno obustavi izvođenje radova i da na sjednici Skupštine Opštine Bar, sa jednom tačkom dnevnog reda, otvorimo dijalog na ovu temu", rekao je Raičević.

Prema njegovim riječima, Skupština Opštine je mjesto koje najbolje oslikava glas naroda.

"Preostaje nam samo da se svi zajedno usredsredimo na vođenje jednog konstruktivnog dijaloga koji će kao rezultat imati definisanje zajedničkog stava, uz očekivanje da sve zainteresovane strane poštuju glas većine, kao osnovnog demokratskog principa", zaključio je Raičević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније