Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

17. 11. 2018. 15:27   >>  15:14 1

DRAGOVIĆ NA ČELU

Osnovan Sindikat državnih i lokalnih uprava

Zbog narastajućeg nezadovoljstva, veliki broj sindikalnih organizacija koje su, do juče, pripadale Sindikatu uprave i pravosuđa, na cijem je čelu Nenad Rakočević, osnovale su Sindikat državnih i lokalnih uprava, kazao je v.d. predsjednika te nove organizacije Goran Dragović.

"Umjesto da prethodni Sindikat, na cijem se celu nalazi gospodin Rakočević, pregovara i dogovara se sa institucijama ove države u kojima se donose odluke, taj sindikat je prijetio i pozivao na proteste i štrajkove. Novi granski Sindikat državnih i lokalnih uprava Crne Gore ima sasvim drugačiju i novu koncepciju rada i djelovaće isključivo na sindikalnim osnovama", kazao je Dragović.

On je istakao da će u radu biti usmjereni isključivo na pregovore i partnerski odnos s državnim i lokalnim organima.

"Bavljenje politikom ostavićemo političarima, a mi nećcemo biti oruđe ni u čijim rukama. Sindikat državnih i lokalnih uprava Crne Gore poziva sve sindikalne organizacije koje dijele sa nama iste vrijednosti i razmisljanja da man se pridruže", istakao je Dragović.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније