Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

22. 11. 2018. 17:56 >> 17:30
1

SAOBRAĆAJ I DALJE U PREKIDU

Od BP do Užica i dalje se saobraća autobusima

Željeznički saobraćaj između Crne Gore i Srbije i dalje je u prekidu, nakon što se na srpskom dijelu pruge Bar-Beograd izlila tečnost iz cistijerne. Iako je jutros nezvanično saopšteno da bi kvar mogao da bude otklonjen do kraja dana, ipak se i dalje, između Užica i Bijelog Polja prevoz putnika obavlja autobusima.

 

Portalu RTCG je iz Željezničkog prevoza Crne Gore večeras je saopšteno da je situacija nepromijenjena, te da u toj kompaniji još nemaju informacija od Srbijavoza kada bi saobraćaj mogao biti normalizovan.

Do tada, prevoz putnika između Užica i Bijelog Polja obavljaće se autobusima, dok vozovi redovno saobraćaju od Topčidera do Užica i nazad, odnosno od Bara do Bijelog Polja i obrnuto.

Nezvanično, obećanja su bila da bi saobraćaj na pruzi Bar-Beograd trebalo da bude normalizovan u toku dana. 

"Čim budemo imali nove informacije od Srbijavoza, obavijestićemo javnost", saopštila je za Portal RTCG portparolka Amina Murić.

Kako je ranije saopšteno iz preduzeća Infrastruktura željeznica Srbije, između Užica i Priboja saobraćaj je u prekidu iz bezbjednosnih razloga.

Na pojedinim mjestima, kako su kazali, šine su bile zamašćene pa je to otežavalo redovan saobraćaj.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније