Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: M.M ]

26. 11. 2018. 22:43   >>  22:17

IJZ

Predavanje azilantima o prevenciji HIV-a/AIDS-a

Institut za javno zdravlje (IJZ), u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore, organizovaće sjutra predavanje azilantima na temu prevencije HIV/AIDS-a.

 

Kako je saopšteno iz Instituta, predavanje organizuju povodom Evropske nedjelje testiranja na HIV i hepatitise (23.-30. novembra) i u susret 1. decembru Svjetskom danu borbe protiv HIV/AIDS-a.

Predavanje će bi održano u Društvenom centru Crvenog krsta u Spužu u 11 sati, a predavač će biti specijalista epidemilogije iz IJZ Alma Čičić.

Evropska nedjelja testiranja je inicijativa nastala 2013. godine i organizuje se sa ciljem podizanja svijesti o značaju testiranja na HIV i hepatitise i ranog otkrivanja bolesti, kao i značaja povećanja pristupačnosti testiranja onima koji su u povećanom riziku od tih infekcija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније