Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

27. 11. 2018. 09:55   >>  09:30

ORLANDIĆ U BEČU

Nakon Štutgarta otvoriće i nove linije

Avio linija Štutgart - Podgorica biće uspješna i uvod je u novu saradnju sa kompanijom Laudamotion.

To je saopštio izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić, koji se u Beču sastao sa generalnim direktorima avio-kompanije Laudamotion Andreasom Gruberom i Kolinom Kejsijem.

S obzirom na to da će Laudamotion, od aprila naredne godine uspostaviti liniju Štutgart-Podgorica - Štutgart, razmatrani su detalji te linije, ali se otvorila i tema otvaranja dodatnih linija koje bi ta kompanija održavala.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa kompanijom kao što je Laudamotion. Siguran sam da će linija ka Štutgartu biti izuzetno uspješna, s obzirom na porast interesovanja za Crnu Goru sa njemačkog tržišta. Značajno je to što smo otvorili temu otvaranja i drugih linija i nadam se da ćemo uspješno završiti i te pregovore. Dogovorili smo se da se do kraja godine ponovo sastanemo i to u Podgorici kada ćemo, nadam se, produbiti saradnju”, kazao je Danilo Orlandić, izvršni direktor Aerodroma Crne Gore.

Andreas Gruber, generalni direktor Laudamotion kazao je da kompanija želi da razvija svoju mapu destinacija.

“Našim konceptom tarifa koji je u službi putnika i nenadmašivim odnosom cijene i kvaliteta uspijevamo da zadovoljimo potrebe putnika. Zadovoljstvo nam je što od sada možemo da ponudimo i letove iz Crne Gore. Uspostavljanje nove linije između Podgorice i Štutgarta koju će održavati Laudamotion, značajno će se unaprijediti povezanost između Crne Gore i njemačke pokrajine Baden-Virtenberg.“

Laudamotion, broj 1. nisko-tarifna aviokompanija u Austriji, osnovana je u martu 2018. godine od Nikija Laude, trostrukog svjetskog šampiona u Formuli 1.

Broj prevezenih putnika će u 2019. godini će dostići cifru od pet miliona. Flota te aviokompanije se sastoji od 19 aviona, koji polijeću iz Austrije i Njemačke. Iz svog sjedišta u Beču, Laudamotion je orijentisana na najbrže rastuće baze u Dizeldorfu, Štutgartu i Palmi. Ova austrijska avio-kompanija obvalja letove ka 50 destinacija u 18 zemalja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније