Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 11. 2018. 14:40   >>  14:16

KAŠĆELAN I KOVAČEVIĆ

Sigurnost i zadovoljstvo građana imperativ

Sigurnost i zadovoljstvo građana zajednički su imperativ Prijestonice Cetinje i Uprave za nekretnine Crne Gore ocijenjeno je na sastanku gradonačelnika Cetinja Aleksandra Kašćelana i direktora Uprave za nekretnine Dragana Kovačevića.

Kako je saopšteno iz Prijestonice, Kašćelan i Kovačević razmatrali su modalitete unaprjeđenja saradnje i razgovarali o zajedničkim aktivnostima koje se prije svega odnose na postupke eksproprijacije zarad unaprjeđenja saobraćajne infrastrukture na Cetinju.

Kašćelan se, kako navode, zahvalio Kovačeviću na partnerskom odnosu i podršci radu gradske uprave, ali i na spremnosti da se u najkraćem roku razmatraju predmeti iz Prijestonice.

"Kovačević je naglasio ličnu i spremnost institucije koju predstavlja da doprinesu aktivnostima lokalne uprave, naročito u oblasti legalizacije neformalnih objekata kroz primjenjive mehanizme pouzdane infrastrukture prostornih podataka čiji je temelj Uprava za nekretnine", navodi se u saopštenju.

Kovačević je, ističu, prepoznajući značaj efikasnijeg i efektivnijeg rada službi, Prijestonici donirao tehničku opremu.

"Na sastanku je ocijenjeno da je međuinstitucionalna saradnja ključni faktor stabilnosti svake zemlje, kao i da crnogorska Prijestonica, koja baštini kulturne i istorijske vrijednosti i nastoji da podigne standard gradske uprave na viši nivo, mora imati podršku relevantnih institucija", navodi se u saopštenju.

Iz te lokalne samouprave dodaju da je Uprava za nekretnine pokazala spremnost da bude oslonac svim opštinama za dobrobit i povjerenje građana Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније