Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

28. 11. 2018. 14:47 >> 14:21

PREKO KONKURSA

Opština H.Novi dodijelila 65 stipendija

Opština Herceg Novi dodijelila je 65 stipendija studentima koji su uspješno završili prvu godinu fakulteta s indeksom uspjeha ne manjim od 9, osobama s invalididtetom, pripadnicima romske zajednice, korisnicima materijalog obezbjeđenja i studentima koji su se škovala kao štićenici JU Dječji dom "Mladost".

Kako su kazali iz Opštine, na kokurs je stiglo 76 prijava.

"Podsjećamo da je Opština Herceg Novi ove godine prvi put nagradila najuspješnijeg studenta završne godine Fakulteta. Namjera je da se i u narednom periodu stimulišu najuspješnijim, te je Sekretarijat za kulturu i obrazovanje u nacrtu Budžeta za 2019. planirao budžetsku liniju namjenjenu pomoći darovitim učenicima", saopštili su.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније