Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

01. 12. 2018. 09:05 >> 08:40

U BIJELOM POLJU

Dogovorili rekonstrukciju gradskog stadiona

FK Jedinstvo i Fudbalski savez Crne Gore dogovorili su rekonstrukciju, dogradnju i nadgradnju jugozapadne tribine "Gradskog stadiona" u Bijelom Polju, kao i izgradnju poslovnog prostora ispod tribina. Kako je objasnio predsjednik Jedinstva, Nermin Bećirović svi radovi će biti na nivou koji odgovara FIFA i UEFA standardima.

 

"Izrađen je idejni projekat a radovi će početi nakon završetka glavnog projekta i završetka fudbalske sezone.Planirana je sveobuhvatna rekonstrukcija jugozapadne tribine na kojoj će biti ugrađene plastične stolice i koja će biti nadkrivena.Na njima će se naći i dvije VIP lože, biće izgrađene kabine za igrače, trenere te delegate i komesare bezbjednosti. Ispod tribina, biće podignut poslovni prostor i kancelrije za potrebe FK Jedinstvo“, kazao je Bećirović.

Za potrebe atletskog kluba biće izgrađena vježbaonica i teretana a ispod tribina biće smješten i sportski dispanzer a ono što će obradovati mnoge ljubitelje bjelopoljskog fudbala ,svakako je izgradnja muzej sobe u kojoj će biti izložene najinteresantnije fotografije iz istorije kluba kao i trofeji i medalje koje je klub osvojio od od 1922.godine kada je osnovan, istakao je predsjednik kluba. 

Rekonstrukciju djela stadiona finansiraće FS Crne Gore sa 80% i Opština Bijelo Polje sa 20% potrebnih sredstava.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније