Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

05. 12. 2018. 22:26 >> 22:06

ROŽAJE

Pet mladih naučili osnovama novinarstva

NVO Građanska inicijativa mladih u Rožaja je kroz polugodišnji projekat "Bolje spriječiti nego liječiti" obučila pet mladih volontera za osnovne poslove u novinarstvu, kao i montiranje radio priloga.

Mladi novinari, Emina Balota, Elma Balota, Ema Murić, Nedim Luboder i Anes Škrijelj, su već imali svoje radijske emisije jer su tokom male škole radio novinarvtva u autorskoj emisiji ''Mladi za mlade'', koju je emitovao lokalni radio Rožaje, govorili o problemima koji najviše tište omladinu u Rožajama.

"Mladi novinari su tokom šestomjesečnog projekta pripremili i podijelili flajere i brošure sa temama o nikotinizmu, alkoholizmu, narkomaniji, nezdravoj ishrani i problemima psiho-fizičkog zdravlja. Njima su na kraju kursa podijeljene diplom", saopšteno je iz NVO Gradjanska inicijativa mladih.

Projekat ''Bolje spriječiti nego liječiti'' podržalo je Ministarstvo sporta u partnerstvu sa Radio televizijom Rožaje.

Faruk Kalić, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније