Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina, objavila B.B. ]

06. 12. 2018. 16:14 >> 15:50
1

NUHODŽIĆ-GALIP

CG usmjerena ka stabilnom razvoju

Kvalitet odnosa Crne Gore i Turske zamajac je unapređenju i intenziviranju odnosa dvije zemlje na bezbjednosnom i ekonomskom planu, poručeno je sa današnjeg sastanka ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i odlazećeg ambasadora Turske u Crnoj Gori, Serhata Galipa.

Ocijenjeno je da su konkretni i mjeriljivi rezultati projekata realizovanih u prethodnom periodu doprinos zajedničkih zalaganja za još jaču i intenzivniju bilateralnu saradnju.

Nuhodžić je ocijenio rad i zalaganje Galipa veoma kvalitetnim, što je, kako je kazao, doprinijelo jačanju bilateralne saradnje, realizovane kroz brojne inicijative i kontinuiranu podršku Ministarstvu tokom njegovog mandata u Podgorici.

"Zahvalivši na punoj podršci Turske u ostvarivanju crnogorskih strateških ciljeva i razvojnoj pomoći i u procesu evroatlantske integracije, Nuhodžić je izrazio uvjerenje da će Turska i Crna Gora nastaviti saradnju o svim pitanjima od zajedničkog interesa", kaže se u saopštenju.

Odlazeći ambasador Galip pohvalio je dosadašnje napore i viziju Crne Gore da svoje kapacitete usmjerava ka stabilnom razvoju, osiguravajući povoljan i bezbjedan ambijent za strane investicije i sve građane.

"Sagovornici su pohvalili odnose dva resora unutrašnjih poslova, naročito na planu policijske saradnje, i zajednički izrazili uvjerenje da će se ovaj trend nastaviti i u budućem periodu", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније