Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

06. 12. 2018. 20:36 >> 20:10

NA TRGU MAGNOLIJA

Dan otvorenog srca u Tivtu

Humanitarni novogodišnji Bazar "Dan otvorenog srca", biće održan u četvrtak 20. decembra u Tivtu na Trgu magnolija, od 11 sati a prijave učesnika počinju danas, odlučeno je na sastanku Organizacionog odbora bazara kojim je predsjedavao predsjednik Opštine Siniša Kusovac.

Sav prihod prikupljen tokom događaja namijenjen je u humanitarne svrhe, odnosno kao podrška djetetu kojem novac bude najpotrebniji. Ukoliko vremenske prilike budu loše, bazar će biti organizovan u holu Opštine.

Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, u saradnji s ”Organizacijom žena” Tivat i Crvenim krstom Tivat, školama, predškolskom ustanovom i Dječijim savezom, privrednicima, opštinskim insitucijama, ustanovama i preduzećima i NVO, čiji predstavnici su bili na sastanku, ususret novogodišnjim praznicima, tradicionalno organizuje novogodišnji humanitarni bazar koji ove godine slavi jubilej.

"Bazar je veoma važan i lijep događaj. Imajući u vidu da je u pitanju jubilarni bazar, moramo biti inovativniji i kreativniji i ove godine podići događaj na još veći nivo“, rekao je predsjednik Opštine Tivat i Organizacionog odbora, dr Siniša Kusovac.

Sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović je podsjetila da je prije deceniju, ideja o organizaciji događaja potekla od radne grupe okupljene na izradi lokalnog plana za djecu.

"U saradnji sa Organizacijom žena i Crvenim krstom uspjeli smo da, sa desetak štandova, manifestacija dostigne više od 40 koliko je registrovano u prošloj godini. U početku su prikupljena sredstva išla NVO za djecu sa smetnjama u razvoju. Od odluke da taj NVO bude podržan iz budžeta Opštine, odlučili smo da se sredstva usmjeravaju pojedincu, djetetu, kojem je najpotrebnije i uglavnom je riječ o sredstvima za liječenje. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za štandove,a svim ljudima dobre volje da nam se pridruže kako bismo i ove godine manifestaciju organizovali na najbolji mogući način“, rekla je Ognjanović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније