Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

08. 12. 2018. 18:28   >>  18:01

CEDIS

Donja Gorica i Farmaci dobili struju

Mještani Donje Gorice i Farmaka dobili su struju nakon višesatnog prekida u napajanju.

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) su agenciji Mina kazali je redovno napajanje uspostavljeno oko 17 sati i 30 minuta.

Iz te kompanije su ranije saopštili da je to područje bez električne enrgije zbog problema na desetokilovatnom kablu Nikšićki put.

CEDIS je na svojoj Facebook stranici objavio da je izvođač radova na bulevaru već 15.put prekinuo kabal "Niksićki put", i da njihove ekipe od sinoć pokušavaju da, u izuzetno teškim uslovima, riješe probleme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније