Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 08. 2013. 13:47 >> 13:51

OTKAZAO MOTOR

Spasili Nikšićanina na otvorenom moru

Policija je juče spasila Nikšićanina B.Đ. (35) čiji je nestanak na moru prijavio R.M. iz Podgorice.

„Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj je juče oko 15.00 časova od strane R.M. iz Podgorice, prijavljen nestanak na moru B.Đ., koji je, kako se navodi u prijavi, juče ujutru oko 06.00 časova, sa barkom marke "Pasara”, barskih registarskih oznaka, isplovio na rijeci Bojani u pravcu ušća rijeke, te da je nakon toga izgubljen svaki kontakt sa njim“, navodi se u saopštenju policije.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, odmah o tome obavijestili Jedinicu patrolnih čamaca Ulcinj i Stanicu granične pomorske policije Bar, kao i Upravu pomorske sigurnosti. Oni su na udaljenosti od četiri nautičke milje od obale naspram Velike plaže –Ulcinj uspjeli da pronađu plovilo i B.Đ. čiji je nestanak prijavljen.

„B.Đ. je tom prilikom naveo da usljed kvara na motoru barke, riječna struja je odvukla barku u kojoj se nalazio prema ušću rijeke Bojane, a da je potom barku morska struja udaljila od obale prema otvorenom moru, nakon čega je pronašao jednu plutajuću bovu za koju se pridržavao do dolaska policijskih službenika i službenika Uprave pomorske sigurnosti, koji su ga spasili i ukrcali na službeno plovilo, te bezbjedno prevezli do obale“, navodi se u saopštenju.

Plovilo u kojem se nalazio B.Đ. je takođe dotegljeno do obale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније