Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

15. 12. 2018. 10:32   >>  10:06

BAZAR

Dan otvorenog srca za Iliju

Dječak Ilija, star mjesec i po dana, kome je neophodna operacija srca dobiće novac prikupljen na desetom humanitarnom novogodišnjem bazaru "Dan otvorenog srca", odlučio je Organizacioni odbor manifestacije.


Odborom predsjedava predsjednik Opštine Siniša Kusovac.

Kako je saopšteno iz tivatske Opštine, predlog da se prikupljeni novac usmjeri za liječenje novorođenog mališana koga operacija na srcu očekuje 14. januara, stigao je od pedijatrijske službe Doma zdravlja Tivat.

Bazar će, kako je najavljeno biti održan u četvrtak 20. decembra na Trgu magnolija, od 11 časova ili, u slučaju loših vremenskih prilika, u holu administrativne zgrade Opštine Tivat. 

Vizelni identitet bazara uradio je Brand New Tivat a organizatori manifestacije su tradicionalno Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, Organizacija žena Tivta i Crveni krst.

Sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja. Darka Ognjanović rekla je da prikupljen novac usmjeravaju pojedincu, djetetu, kojem je najpotrebnije i uglavnom je riječ o sredstvima za liječenje. 

„U zavisnosti od sredstava, moguće je da ćemo obezbijediti i sredstva za podršku liječenja još dvoje djece. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave štandove na bazaru a svim ljudima dobre volje da nam se pridruže kako bismo i ove godine manifestaciju organizovali na najbolji mogući način. Dobrodošao je svako ko može da donira odnosno ponudi na prodaju na bazaru knjige, igračake, cvijeće, kolače, suvenire, bižuteriju, antikvitete, ručne radove si lično“, rekla je Ognjanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније