Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

18. 12. 2018. 14:00 >> 13:33

POMOĆ EU

MUP: Još 8 miliona za upravljanje granicom

Ministarstvo unutrašnjih poslova dobilo je varijabilnu tranšu Sektorske budžetske podrške Evropske unije za sprovođenje Strategije za integrisano upravljanje granicom u maskimalnom predviđenom iznosu od osam miliona eura.

“Zahvaljujući uloženim naporima i postignutim rezultatima postali smo prva država u regionu koja je nakon prve fiskne tranše ispunila sve uslove za dobijanje varijabilne tranše iz programa Sektorske budžetske podrške EU u punom iznosu”, saopšteno je iz MUP-a.

Posredstvom tog programa MUP-u je u decembru 2016. godine uplaćena fiksna tranša u iznosu od osam miliona eura, a nakon postupka evaluacije ostvarenih rezultata nedavno je uslijedila i druga uplata u istom iznosu, što ukupno čini 16 miliona eura pomoći za oblast integrisanog upravljanja granicom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније