Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 12. 2018. 10:33 >> 11:42

DAN PODGORICE

Čestitke političkih partija

Dan oslobođenja Podgorice 19. decembar svim građankama i građanima Podgorice čestitali su predstavnici političkih partija Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) i Demokratskog fronta (DF).

Podgorica je danas moderan grad koji se još uvijek razvija i postaje dom mnogima koji dođu da potraže svoju sreću i uspjeh u njemu, navodi se u čestitki predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimira Jokovića povodom 19. decembra Dana oslobođenja Podgorice.

"Kao ekonomski, kulturni i administrativni centar Crne Gore tako treba i da bude, a u tome joj mora pomoći moderna i efikasna lokalna samouprava, koja će biti primjer vladavine i zaštite socijalnih i svih drugih prava građana", dodaje se u čestitki Jokovića.

Od Podgorice kao srca Crne Gore, kako je kazao, očekuje se da uvijek bude na prvom mjestu, kako po veličini i broju stanovnika, tako i po iskorišćavanju svih potencijala koje posjeduje kako bi temeljnim planiranjem ukupnog razvoja, postala još bolje mjesto za život svih građana.

"U nadi da ćemo biti svjedoci boljeg i kvalitetnijeg života svih građana Glavnog grada, srećno Podgorice", navodi se u čestitki.

Joković je i svima koji slave Svetog Nikolu, poželio srećnu slavu, da je provedu u zdravlju i veselju, okruženi svojim najmilijima.

Za DF trenutak je za podsjećanje na slavnu istoriju naših predaka, koji su svoj patriotizam i antifašitičku borbu krunisali 19. decembra 1944. godine oslobođenjem Podgorice.

Odbornika DF-a u Glavnom gradu Vladimir Bulatović poručuje da kao potomci slavnih oslobodioca, moramo zadržati težnju ka slobodi.

"Za njihovu hrabrost moramo im se odužiti tako što ćemo Glavni grad učiniti udobnijim, sigurnijim i prosperitetnijim mjestom za život svih generacija. Naša Podgorica mora biti grad kojim se ponose svi koji u njemu žive, a kojem će se rado vraćati svi oni koji su ga makar jednom posjetili", navodi se u čestitki.

Podgorica, kaće, pripada svima nama koji je volimo. 

"Ljubav prema gradu se izražava kroz pohvalu, ali i kroz kritiku onoga što nije dobro i što treba popraviti ili promijeniti za opšte dobro. Naš zadatak je da Podgorica bude grad koji otvara vrata svima, koji se razvija u moderan evropski grad uz poštovanje istorije i tradicije svih njenih građana", zaključuje se u čestitki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније