Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

22. 12. 2018. 12:55   >>  23. 12. 2018. 12:03

U KOLAŠINU

"Ski opening" uz bogat program i besplatne sadržaje

Događajem „Ski opening“, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, obilježen je početak zimske sezone u Kolašinu, uz bogat program, besplatne sadržaje, popuste i brojne zadovoljne goste.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala je besplatan autobuski prevoz za veliki broj zainteresovanih, koji su iz Podgorice pošli da uživaju na snijegu i raznovrsnim sadržajima na skijalištu Kolašin 1450.

Pored NTO CG, da gosti iz primorskih gradova posjete ovaj zimski centar pobrinule su se i lokalne turističke organizacije Budve i Kotora koje su za svoje građane takođe organizovale besplatan autobuski prevoz. Na ski-stazama zabavljali su ih DJ Mr Jolls i DJ Shar i mažoretke. Posjetioci su uživali u besplatnim zimskim aktivnostima kao što su krplje, sankanje i dr. dok je najmlađe zabavljao face-painting animator.

Svim posjetiocima ski centra Kolašin 1450 obezbijeđen je i popust od 50% na cijene ski pasa. Najatraktivniji dio programa na stazi bilo je pravljenje mega kačamaka uz kisjelo mlijeko koji je dio projekta Domaći ukusi, a brojni gosti ski centra učestvovali su u pripremi i degustaciji ovog jela.

U popodnevnim časovima zabavni program se nastavlja na Trgu Boraca , gdje će biti održan koncert grupe Senkina đeca, defile mažoretki uz besplatnu hranu i piće, svečano paljenje lampica na jelki na gradskom trgu i vatromet, a goste će pozdraviti i gradonačelnik Kolašina Milosav Bato Bulatović.

Zahvaljujući nadmorskoj visini koja se kreće od 1.450 pa sve do 1.973 metra, područje skijališta Kolašin 1450 spada u svojevrsnu vazdušnu banju i predstavlja izuzetnu turističku destinaciju za odmor tokom cijele godine. Nova zimska turistička sezona donosi poboljšan kvalitet ponude i usluga u svim segmentima turizma. Prvi put ove godine turisti i Kolašinci imaće stazu za nordijsko skijanje, dugu kilometar i po, sa obezbijeđenim instruktorima i mogućnošću iznajmljivanja opreme u dva najveća kolašinska hotela ‘Bjanka’ i ‘Šeraton’. Staza je u sportskoj zoni na samo par stotina metara od centra grada.

Takođe, do sredine februara, a moguće i duže, biće organizovan prevoz autobusima od grada do Ski-centra Kolašin 1450 i Kolašin 1600 u oba pravca. Cijena promotivne karte je euro u jednom pravcu. Svakako najznačajnija novina tiče se očekivanog otvaranja turističkog rizorta Kolašin 1600. Pored ski-staza, žičare i restorana izgrađen je i put od skijališta Kolašin 1450 do skijališta Kolašin 1600. Skijašima na tom dijelu Bjelasice biće na raspolaganju oko 4,6 kilometra ski- staza i žičara šestosjed, kao i restoran čiji je kapacitet oko 400 mjesta.

Za zainteresovane u nedelju, 23. decembra, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizuje besplatan autobski prevoz iz Podgorice. Polazak iz Podgorice planiran je u 8.00 sati ispred hotela “Podgorica”, a povratak sa skijališta Kolašin 1450 u 16:00 sati.

Prilog: Vanja Rakonjac, TVCG

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније