Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 12. 2018. 10:28 >> 12:09
1

ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Pjesma, igra, humor na TVCG

Televizija Crne Gore za novogodišnje praznike pripremila je bogat program koji nosi naziv "Dobra vam noć prijatelji". Biće za svakoga po nešto, od najmlađih do najstarijih, biće pjesme, igre, humora.

Prema riječima urednice Kulturno-umjetničkog programa TVCG Jovanke Kovačević, najljepši program biće dječiji. Počinje u 20 sati odmah nakon Dnevnika.

"Biće puno pjesama, partner TVCG je hor Zvjezdice, tu su djeca voditelji, baletske grupe iz Podgorice i Tivta i naravno Djed mraz", najavila je Kovačević.

Djeca će i tokom prazničnih dana TVCG moći da uživaju u dodatnim minutima programa.

"Govoriće se o prazničnim običajima snimili smo novogodišnji koncert baletske grupe 'Princeza Ksenija', koncert hora 'Zvjezdice', biće emitovana i dva dugometražna crtana filma ali i stalne kratke forme TVCG "Vasa s marsa", Grofica Knjigoš i Borko filmadžija ići će bez pauze", kazala je Kovačević.

Program za najmlađe potpisuju urednica Dječije redakcije Milena Janjušević, Danijela Popović rediteljka, Nataša Šotra koja glumi, režira, piše i Milica Đurović saradnica.

Urednik muzičkog programa TVCG Slaven Knezović pripremio je više od 50 numera narodnih pjesama, Branka Banović više od 40 zabavnih pjesama.

"Dosta dobre muzike gledaoce očekuje i tokom ostalih prazničnih dana. Biće i humora, tu je skrivena kamera", najavila je Kovačević.

TVG pripremila je i Novogodišnji program za nacionalne manjine. Počinje 31. decembra u 17 sati i 30 minuta.

"Odlučili smo se za izvođače iz Crne Gore, ali smo doveli i par izvođača iz Albanije, tu je i grupa humorista", kazao je urednik programa za manjine Musa Đokaj.

Program za manjine pripremila je ekipa TVCG sa rediteljem Bobom Šćepanovićem na čelu.

Urednik Drugog programa TVCG Sabrija Vulić kazao je da je urađen veliki posao, program će trajati nekoliko dana.

"Željeli smo da ljude opustimo. Bazirali smo se na muziku i smijeh. Koncepcija programa je takva da gledaoci u toplini svoga doma mogu i da zapjevaju, ali i da se nasmiju", kazao je Vulić.

Novogošnji program, kako je kazao, u stvari počinje već u subotu specijalom emisije "Svakog gosta sat i po dosta" koja je urađena u novogodišnjem duhu.

Vulić je najavio i bogat filmski program ali, kako je kazao, i Sportska redakcija će vrijedno raditi za vrijeme praznika pa će gledaoci moći da u živaju i u pregledu sportskih događa u prethodnoj godini.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније