Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

27. 12. 2018. 14:25 >> 13:56

KOMPANIJA VOLI

Donirali Opštoj bolnici Bar 60 hiljada eura

Kompanija Voli donirala je Opštoj bolnici Bar, 60 hiljada eura. Kako su naveli iz kompanije, donaciju upućuju sa posebnim zadovoljstvom i željom da doprinesu poboljšanju kvaliteta medicinskih usluga u barskoj opštini, ali i da podstaknu ostale uspješne firme da kroz svoju društvenu odgovornost doprinesu sve boljem i naprednijem funkcionisanju zdravstvenog sistema u Crnoj Gori.

Ugovor o donaciji vrijednoj 60 hiljada eura između direktora kompanije Voli Dragana Bokana i direktora bolnice Bar Dragoslava Tomanovića potpisan je danas, a ministar zdravlja Kenan Hrapović bio je domaćin potpisivanja.

Hrapović je, kako je saopšteno iz tog resora, zahvalio Bokanu i kompaniji Voli, kao, kako je naveo, osvjedočenom prijatelju zdravstvenog sistema.

„Kao društveno odgovorna kompanija, vi ste svjesni da ovakvim i sličnim donacijama, kojih je i u prethodnom periodu bio značajan broj, pomažete svim našim građanima, i učestvujete sa nama u ostvarivanju zajedničkog cilja, a to je kvalitetna zdravstvena zaštita za naše građane“, istakao je Hrapović.

Kompanija Voli slijedeći svoju tradiciju, svake godine donira sredstva zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori, a direktor kompanije Voli, Dragan Bokan kazao je da Donaciju upućuju sa posebnim zadovoljstvom i željom da doprinesu poboljšanju kvaliteta medicinskih usluga u barskoj opštini, ali da na ovaj način žele da podstaknu ostale uspješne firme da kroz svoju društvenu odgovornost doprinesu sve boljem i naprednijem funkcionisanju zdravstvenog sistema u Crnoj Gori.

„Ulaganje u zdravstvo je ulaganje u osnovne temelje na kojima se gradi prosperitet države. U cilju podizanja nivoa zdravstvene zaštite stanovnika barske opštine, kao ozbiljna i značajna podrška lokalnoj zajednici, a na osnovu prioritetnih potreba bolnice, finansirali smo radove na adaptaciji i renoviranju operacionog bloka u iznosu od 26.300 eura.Pored toga, finansirali smo nabavku specijalnog medicinskog aparata za potrebe operacionog bloka u iznosu od 33.150 eura“, rekao je Bokan.

Direktor bolnice Bar, Dragoslav Tomanović, ističe da ovo nije prva donacija kompanije Voli bolnici u Baru.

„U ime pacijenata i zaposlenih u bolnici Bar, izražavam veliku zahvalnost kompaniji Voli, odnosno gospodinu Draganu Bokanu na velikodušnoj donaciji. Ovom donacijom je značajno renoviran operacioni blok i bolnica je dobila najsavremeniji elektrohiruški ultrazvučni operacioni nož- ligašur, koji se koristi i u otvorenoj i laparoskopskoj hirurgiji“, objasnio je Tomanović.

Bezbjednost pacijenata će biti veća a vrijeme trajanja operacije značajno skraćeno, zaključeno je u saopštenju Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније