Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 12. 2018. 17:38 >> 17:10

CETINJE

Kašćelan uručio novogodišnje paketiće najmlađima

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan uručio je novogodišnje paketiće djeci Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“, uz želje da budu srećni i nasmijani svakog dana.

"Vi ste bogatstvo, sreća i ponos našega grada. Želio bih da odrastete u odgovorne, pametne i humane osobe, a na nama odraslima je da naučimo da slušamo i uvažavamo dječje mišljenje", kazao je gradonačelnik mališanima, koji su sa vaspitačima i upravom vrtića, priredili zabavni program za goste.

Direktorica vrtića Senka Vuksanović zahvalila se Kašćelanu na stalnoj podršci i donaciji za investiciju kojom će se izvršiti zamjena stolarije na tehničkom bloku ustanove.

"Zahvaljujući donaciji Prijestonice Cetinje i kompanijama koje su nam pomogle na inicijativu gradonačelnika Kašćelana, početkom januara počeće zamjena dotrajalih prozora i vrata na trpezariji i kuhinji vaspitne jedinice 'Novi vrtić' u Jabučkoj ulici, koji nijesu zamijenjeni od kada je objekat otvoren. Dogovorili smo se sa lokalnom samoupravom da riješimo problem grijanja u objektu dječjeg vrtića na Rijeci Crnojevića", kazala je Vuksanović.

Kašćelan je sa sekretarom Sekretarijata za kulturu, sport i mlade Stankom Markovićem, posjetio i predstavnicima Turističke organizacije Prijestonice Cetinje i korisnike Centra za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom, kojima je uručio novogodišnje poklone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније