Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

29. 12. 2018. 16:08 >> 15:41

NOVEMBAR

Više korisnika fiksne telefonije

U Crnoj Gori je na kraju novembra bilo 171,85 hiljada korisnika fiksne telefonije, 0,83 odsto više nego u oktobru, pokazuju podaci Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP).

Od tog broja priključaka, Telekom je imao 114,23 hiljade, M:tel 43,68 hiljada, Telemach 12,15 hiljada i Telenor 1,79 hiljada priključaka.

Učešće Crnogorskog Telekoma na tržištu fiksne telefonije iznosi 66,47 odsto, M:tela 25,42 odsto, Telemacha 7,07 odsto, a Telenora 1,04 odsto.

U odnosu na isti period prošle godine broj korisnika fiksne telefonije u novembru je veći 14,45 odsto.

Od ukupnog broja priključaka fiksne telefonije, na građane se odnosi 86,4 odsto, a na kompanije 13,6 odsto.

Ukupan broj ISDN priključaka na kraju novembra iznosio je 3,53 hiljade, što je devet priključaka manje u odnosu na oktobar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније