Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

01. 01. 2019. 14:01 >> 13:34

TELENOR

Najviše čestitki preko WhatsApp-a, Vibera...

Od 31. decembra u 19 sati do 1. januara 2019. godine u 11 sati, kroz Telenorovu mrežu prošlo je 16,4 terabajta podataka, što je za oko 40 odsto više u poređenju sa prošlogodišnjim praznicima, saopšteno je iz kompanije.

Najviše podataka korisnici su razmijenili putem aplikacija WhatsApp, Instagram i Viber.

"Tokom novogodišnje noći, saobraćaj putem aplikacije WhatsApp porastao je za čak 250% u odnosu na prethodne dvije sedmice. U odnosu na novogodišnju noć 2018. godine, količina prenijetih podataka uz korišćenje aplikacija se povećala – za duplo putem Vibera i Facebook-a, a preko Instagrama za 70 odsto", saopšteno je iz Telenora.

Gotovo 400.000 tekstualnih poruka (SMS) isporučeno je kroz Telenorovu mrežu od 19 sati posljednjeg dana 2018. godine do 1. januara 2019. godine u 11 sati, a tokom istog perioda obavljeno je više od 680 000 poziva.

"Tokom perioda najvećeg saobraćaja – između ponoći i dva sata ujutro 1. januara 2019. godine – obavljeno je više od 110 000 poziva i poslato preko 130 000 poruka", pokazuju Telenorovi podaci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније