Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

02. 01. 2019. 13:40   >>  13:28

HRAPOVIĆ PORUČIO

Ojačali smo kapacitete zdravstvenih ustanova

Ministar zdravlja Kenan Hrapović kazao je da je taj resor tokom prethodne godine ojačao kapacitete zdravstvenih ustanova, proširio prava na rehabilitaciju i medicinska pomagala, odobrio 150 specijalizacija i 20 subspecijalizacija.

Hrapović je kazao da su u 2018. smanjene liste čekanja za pacijente.

“Ojačali smo kapacitete zdravstvenih ustanova nabavkom nove opreme vrijedne 10 miliona eura. U adaptaciju i rekonstrukciju KCCG, bolnica i domova zdravlja uloženo je preko osam miliona eura. Smanjili smo liste čekanja za pacijente. Ojačali smo zdravstvene kapacitete i time smanjili upućivanje građana na liječenje u inostranstvo. Sve ovo svrstava crnogorski zdravstveni sistem u sami vrh povjerenja građana. Nastavljamo i u 2019. godini”, poručio je Hrapović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније