Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

02. 01. 2019. 18:41   >>  18:15 1

ČESTITKA POPOVIĆA

BP će biti grad u koji će se dolaziti

Ulažući u zelenu i cirkularnu ekonomiju, pospješujući poljoprivredni razvoj i stvarajući fondove i šanse za razvoj biznisa mladim ljudima, Bijelo Polje će biti grad u koji će se dolaziti i koji mora privlačiti nove investicije i poslove, kazao je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović povodom obilježavanja 3.januara, dana te opštine.

"Bijelo Polje, od Akova do danas bilo je centar razvoja i života sjevera države ali i cijele Crne Gore. U plodnoj dolini Lima, sa pitomom prirodom i odličnim privrednim potencijalima ali i trgovačkim čvorištem, Bijelo Polje opravdavalo je takav status i obezbijeđivalo svojim građanima šansu za poboljšanjem kvaliteta života", naglasio je Popović.

Kako je rekao, liberali će  uvijek biti podrška svakom građaninu Bijelog Polja na takvom putu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније