Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

10. 01. 2019. 07:26 >> 09:27

NAKON NEVREMENA

Normalizovan saobraćaj na Aerodromu Podgorica

Saobraćaj na aerodromu Podgorica normalizovan je i odvija se u skladu sa planovima, kazala je portparolka Aerodroma Crne Gore Milica Babić.

Podsjećajući da je Aerodrom Podgorica otvoren sinoć oko 19 časova, nakon što je zbog snijega bio zatvoren za saobraćaj, Babić je da su ekipe uložile maksimalne napore kako bi uslovi bili normalizovani.

"Prvi avion poletio je u 21:13h, tada je avion Montenegroerlajnza poletio za Beograd, dok je avion Er Srbije sletio iz Beograda u 22:28. Oko 3:30 jutros na podgorički aerodrom sletio je avion sa košarkašima Budućnosti iz Tel Aviva", rekla je Babić.

Ona je istakla da očekuju da će danas, ako vremenske prilike budu povoljne, sve biti u redu i da će se saobraćaj odvijati normalno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније