Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

14. 01. 2019. 12:30 >> 13:12
3

AERODROM PODGORICA OTVOREN

Avion iz Stokholma preusmjeren, otkazan let iz Beča

Avion kompanije Ryanair iz Stokholma, koji je jutros trebalo da sleti na Aerodrom Podgorica, je preusmjeren na Zadar, saopštila je za Portal RTCG portparolka Aerodroma Crne Gore Milica Babić. Australian airlines je otkazao dolazak iz Beča, dok se ostali letovi realizuju po redu letjenja uključujući i generalnu avijaciju, istakla je Babić.

"Zašto su avioni preusmjereni ili su otkazali slijetanje odluka je kompanija", kazala je Milica Babić, portparolka Aerodroma Crne Gore, dodajući da je Aerodrom Podgorica, uprkos snijegu, otvoren.

Dodala je i da je to jedini let koji je danas preusmjeren, te da je otkazan let iz Beča.

"Montenegro airlines realizuje svoje letove u skladu sa redom letjenja", saopštila je Babić.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније