Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

18. 01. 2019. 13:15 >> 17:51
5

PRKOSI LEDU I MINUSU

Okupao se u zaleđenom Krupcu

I mi junaka za trku imamo. Naime, nakon Rusa koji se nedavno okupao u Crnom jezeru, Pljevljak Ivan Kovačević isto je učinio u zaleđenom Krupcu.

 

Snimak takvog podviga objavio je na svom Instagram profilu. Sudeći po reakciji, kupanje na debelom minusu mu nije teško palo, a nije izostala ni podrška njegovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Ivan je, inače, 22-godišnji student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću, a za FOS je rekao da mu je na početku bilo jako teško jer je veliki šok za organizam.

"Uljed toga nastaje hiperventilacija pluća, odnosno ubrzava se disanje, ali nakon određenog vremena tijelo se prilagodi. Mogu samo da kažem da je osjećaj neopisivo dobar, osjećate se živim i maksimalno ste prisutni u tom trenutku. Nijedna misao sa strane vam ne prolazi kroz glavu", ispričao je Ivan.

Na ovu ideju je došao kada je sa još par drugova eksperimentisao sa tuširanjem hladnom vodom.

"To nam je postala rutina", rekao je on.

Video: Antena M

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније