Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R. [ Bar info ]

19. 01. 2019. 19:20   >>  18:51 3

BAR

Građani spriječili bager da ruši stabla

Građanski protest protiv izgradnje vrtića u dvorištu Gimnazije "Niko Rolović" nastavljen je i danas, te je oko 15 sati desetak građanskih aktivista spriječilo ulazak bagera u ograđeni dio dvorišta i nastavak rada na rušenju stabala i raščišćavanju terena.

Pola sata kasnije, bager je napustio lice mjesta, bez incidenta ili sporova dvije strane, javlja Bar info.

Međutim, negdje oko 15 sati i 45 minuta na lice mjesta je došla policijska patrola, na šta su ponovo reagovali aktivisti i okupili se u većem broju, očekujući novi dolazak mehanizacije.

Oko 16 sati i 20 minuta, policajci su uručili pozive četvorici muškaraca mlađe dobi da u 17 sati  dođu u stanicu policije i daju izjave u svojstvu građana. Nakon toga, policijska patrola je otišla sa gradilišta, a građani dežuraju.

Za sjutra u podne, aktivisti su zakazali novo protestno okupljanje ispred zgrade Gimnazije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније