Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

23. 01. 2019. 12:53   >>  12:23

U DANILOVGRADU

Gradnja zgrade za MO i VCG po planu

Izgradnja stambene zgrade u Danilovgradu, koja je namijenjena za zaposlene u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore, odvija se predviđenom dinamikom.

To je konstatovano na današnjem sastanku ministra odbrane Predraga Boškovića sa predstavnicima Stambene zadruge "Odbrana", sa izvršnim direktorom Mladenom Burićem na čelu.

Tema sastanka bila je stambena zgrada na Rsojevici, koja će imati 68 stambenih jedinica, i čija gradnja ima veliki značaj za rješavanje dijela stambenih problema zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci.

"Bošković je naglasio da je rješavanje stambene problematike zaposlenih u Ministarstvu odbrane i u Vojsci prioritet ovog resora u narednom periodu. On je istakao da se zacrtani rokovi izgradnje zgrade u Danilovgradu moraju poštovati, ali i naglasio potrebu dodatnog informisanja zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci o načinima i uslovima kupovine stanova", navode iz Miistarstva odbrane.

Izgradnja zgrade na lokaciji Rsojevica, na ulazu u Danilovgrad i u neposrednoj blizini kasarne "Milovan Šaranović", počela je početkom decembra 2018. godine, a planirani rok za okončanje gradnje je 18 mjeseci.

U njoj će biti po sedam jednosobnih i trosobnih, kao i 54 dvosobna stana. Ukupna površina objekta je 10.792 kvadrata, dok je neto stambena površina 5.102 kvadrata. Objekat će imati suteren, prizemlje i četiri etaže, a raspolagaće i sa 75 parking mjesta.

Članovima zadruge biće omogućeno kreditiranje za kupovinu stanova pod povoljnim kamatnim uslovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније