Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

23. 01. 2019. 13:19 >> 12:50
1

"BIRAM BAR"

Zapaljiva retorika neće pomoći čempresima

Zapaljiva retorika neće pomoći ni građanima Bara, ni čempresima kojih više nema, pa pozivamo još jednom sve aktere da zaustavimo gradnju vrtića u dvorištu gimnazije, sjednemo i razgovaramo, saopšteno je iz organizacije Biram Bar.


"Sve što ima da kaže o sječi čempresa i izgradnji vrtića, Biram Bar je rekao jasno i glasno. U kampanji, na zasjedanju i glasanju ovim povodom u Skpuštini, u kasnijim javnim nastupima. Mi od toga nismo i nećemo odustati. Smatramo duboko pogrešnom odluku da se ovo radi po DUP-u iz 2009. godine", navode iz ove organizacije.

Spremni su, kažu, još jednom da razmotre građansku inicijativu i o njoj razgovaraju u lokalnom parlamentu.

"Napominjemo, takođe, da su vrata naše kancelarije svakodnevno otvorena za sve građane Bara. Kao sto nismo tražili savjet od Demokrata kada smo ulazili u vlast, ne treba nam ni njihov savjet da li ćemo, kada ćemo i kako izlaziti iz vlasti. U Biram Bar su odgovorni ljudi, afirmisani u svom privatnom poslu, koji znaju dobro da procijene šta im je činiti i ne trebaju im savjeti profesionalnih političara", navode oni. 

Podsjećaju da je za sazivanje sjednice Skupštine opštine, po Poslovniku, potreban zahtjev jedne trećine odbornika - tačno 13.

"Trenutno ima devet potpisa, podsjećamo i na činjenicu da Biram Bar ima pet odbornika u Skupštini. Matematika je, za one koji znaju i žele da računaju, više nego jasna", navode oni.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније